петък, 27 септември 2013 г.

Неограничените възможности на ЛЕД Осветлението

LED osvetlenie
Разберете как ЛЕД осветлението може да промени всяко пространство, независимо от неговото предназначение. Независимо да ли говорим за хотел, офис или пък жилище, ЛЕД осветлението предлага безкрайни възможности за по-функционално и икономично осветление.

ЛЕД Осветление за дома

Да започнем с промените, които ЛЕД осветлението тепърва ще внася из домовете в България. Стартирам от тук, защото тези промени ще се забележат най-лесно от потребителя. ЛЕД крушките са в пъти по ефективни от волфрамовите, които са технология на повече от 100 години. Освен това, ЛЕД осветлението предлага много безкрайно по-добри възможности за оформянето на вътрешния дизайн.
ЛЕД осветителните тела за баня и кухня стават все по-популярни решения за осветлението на дома . Забравете за по-ниските сметки за ток, природата и просто сравнете две бани – едната обзаведена с ново ЛЕД осветление, а другата с нормални волфрамови крушки. Не може и дума да става за сравнение, нали?

ЛЕД Осветление за офиса

Офисите не са това, което бяха преди 10 години. Само разгледайте снимки на офисите на Google и ще разберете за какво говоря. А има още хиляди други малки компании, които предефинират концепцията за функционалността на работното място. Един от най-силно засегнатите аспекти е осветлението. Освен че създава определено впечатление в клиентите на компанията, осветлението влияе и върху продуктивността на работещите.
ЛЕД осветлението не само предлага възможности за стимулиране на работоспособността на служителите, но и свива разходите на офиса.

ЛЕД Осветление за хотели

Изграждането на осветлителна система за хотел или ресторант е сложна задача. Например хотелите се нуждаят от светлина 24/7 – по коридорите и предверията или рецепцията. Освен че, осветлението трябва да предразполага гостите на хотела, то трябва и да позволява на работещите да вършат добре своята работа.
Предимствата при използването на ЛЕД осветление в хотели са няколко. Първото и най-важното е създаването на приятна и отпускаща атмосфера за гостите на хотела. Второ ЛЕД осветителните системи са лесни за управление и поддръжка. И не на последно място, след солидната първоначална инвестиция за системата, идва ред на понижаване на разходите за електричество.

ЛЕД Осветление за магазини и други търговски площи

В наши дни пазаруването се е превърнало в преживяване. Отдавна отмина времето, когато просто човек отиваше да си купи нещо по необходимост. Ако не ми вярвате, просто посетете най-близкия мол. ЛЕД осветлението има основна роля за създаването на това „специално” преживяване – дали в малък фирмен бутик или огромен мол. ЛЕД осветителните тела пасват идеално за тази цел. Те могат да създадат драматично усещане или уютна среда, да фокусират вниманието върху определен продукт, а също и да предадат настроение.
ЛЕД осветителните тела са толкова приспособими и гъвкави, че единична осветителна система може да предизвиква и създава безкрайно различни настроения или ефекти. Благодарение на дългия им експлоатационен период и високата енергийна ефективност, ЛЕД крушките и други тела реализират огромни спестявания от разходите за енергия.

ЛЕД Осветление за открити места

Нуждите за уличното осветление се променят. И ако до сега нещата се свеждаха само до това да има такова осветление в град, за да се осигури спокойствието на обитателите през нощта, ЛЕД осветлението ни дава възможност да се премине над чисто практичната страна на уличното осветление.

С несравнимите начини за осветление, които ЛЕД продуктите предлагат, дизайнери и архитекти могат да променят и концепцията като я направят по-привлекателна и интересна за обитателите. Например, цветът на осветлението може да се сменя със идването на сезоните или пък на определени празници. И всичко това придружено от по-ниски разходи на кметството за осветлението на града!

Няма коментари:

Публикуване на коментар