понеделник, 20 октомври 2014 г.

10 причини да изберете LED крушки

Използването на LED крушки и осветление не е просто мода, а крие редица предимства, които ще ви накарат да изберете именно него. Днес ще ви дадем 10 добри причини, които да ви убедят в правотата на тази теза и да ви дадат второ мнение, защо използването на подобно осветление е толкова добра идея.















  1. Икономични и ефективни - LED крушките са значително по-икономични от стандартните енергоспестяващи лампи. Това ще ви позволи да намалите своето потребление на електроенергия, нещо, което със сигурност ще става все по-важно в контекста на постоянно повишаващите се цени на тока в България.
  2.  Зелено решение - LED осветлението е фокусирано върху имплементацията на т.нар. зелени технологии, които съдействат за минимизиране на човешкото влияние върху планетата като цяло. Тези крушки не съдържат вредни химикали и така не застрашават природата и човека. Ако искате да допринесете по отношение грижата за околната среда, то този тип решения са едно страхотно начало. 
  3.  Разнообразие - LED крушките ще ви дадат възможност да създадете едно наистина страхотно усещане в дома или офиса си. Те ви предоставят опция да използвате различни цветове или да фокусирате осветлението върху определени детайли от интериора, което неизменно придава доза екзотичност на обстановката.
  4. Безопасност  - за разлика от стандартните крушки, тези създадени по LED технология са напълно безопасни при допир, тъй като не генерират топлина. Тази тяхна характеристика успешно може да послужи за поставяне на осветление на места, където малко дете може да достигне крушките, за да се гарантира безопасността му. 
  5.  Здравина - за разлика от стандартните решения в тази насока, то използването на LED крушки ви дава и допълнителна здравина. Така няма да се притеснявате, че без да искате можете да счупите дадена крушка, докато си обличате блузата например. Ако ви се е случвало обикновена крушка да гърми от пренапрежение, то със сигурност ще оцените тази характеристика.
  6.  Идеални за двора - една страхотна особеност на LED крушките е, че те не привличат насекоми. Това ги прави повече от брилянтен избор, когато искате да осветите барбекюто, двора и градината, без да известявате за това всяка летяща гадинка в радиус от 100 метра. Причината – отсъства излъчвана светлина в ултравиолетовия спектър.
  7. Издръжливост - LED крушките могат да издържат до 5 години, което сравнено със стандартните продукти в посока осветление е наистина страхотно дълъг период. Единствената опасност, която може да скъси техния живот значително е неправилната им инсталация и захранване с ток с по-голяма мощност. 
  8.  Работят по всяко време - LED осветлението няма проблеми с времето. Без значение дали навън бушува зимна буря, градушка или е адски горещ ден през юли, то този тип крушки ще се справят блестящо с всякакви атмосферни предизвикателства. 
  9. LED крушките угасват постепенно - за разлика от стандартните крушки, то LED продуктите не изгасват внезапно, отбелязвайки края на своя експлоатационен живот, а бавно намаляват своята мощност. Колко пъти ви е изгаряла крушката в най-неподходящия момент, а сте нямали друга под ръка? Именно това е едно наистина великолепно предимство, когато говорим за LED крушки. 
  10. Забавление - винаги можете да използвате LED крушки като част от коледната украса на дома си, за да сте сигурни, че ще създадете една наистина неповторима атмосфера за цялото семейство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар